Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Ιωάννα - Κορίνα Παλάσκα


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
και ώρα
15:00 – 18:00 στο Θέατρο ΠΚ

Κόστος συμμετοχής: 20 €
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9011677
www.pkdance.gr


Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές και ηθοποιούς.
Η κίνηση, η σωστή διαχείριση της ενέργειας, η επαφή, η κατανόηση του χώρου και η αλληλεπίδραση συνιστούν σημαντικές έννοιες για τη ζωή του ανθρώπου. Ακολουθώντας μια σειρά ασκήσεων θα προετοιμάσουμε το σώμα, ώστε να ανταποκριθεί στα ερεθίσματα που προσφέρει ο χώρος και ο χρόνος θα δημιουργήσουμε χορευτικές φράσεις μέσα από ένα παιχνίδι κινησιολογίας και που εν τέλει θα ενεργοποιήσει τις αισθήσεις μας και θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε ενέργειες, εντάσεις και σιωπές . Όλα αυτά θα μετατραπούν σε χορό , αβίαστα και πηγαία κατανοώντας το σώμα και το συναίσθημα, προκαλώντας την αντιληπτική μας ικανότητα και ενεργοποιώντας τη σωματική μας αντίδραση.


Η Ιωάννα- Κορίνα Παλάσκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε με το χορό. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής «Νίκης Κονταξάκη» Νικολέτας Μπακάλη και τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών .Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους όπως Στέλλα Ζάνου, Λίντα Καπετανέα, Ted Stoffer, Αθανασία Κανελλοπούλου και άλλους. Έχει συνεργαστεί με χορευτές και δημιουργούς συμμετέχοντας σε παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα από το 2007 έως και σήμερα, ως ερμηνεύτρια, performer και δημιουργός. Ασχολείται  με τη διδασκαλία κλασικού και σύγχρονου χορού και τη χορογραφία, με διδακτική εμπειρία από το 2009. Είναι μέλος του χοροθεάτρου Migma και συμμετέχει στην παράσταση ‘Το τρελόσπιτο’.

« Προηγούμενη Σελίδα


Εγγραφείτε στο Newsletter...

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE
Θέλετε να δείτε βίντεο από ανοιχτά μαθήματα, παρουσιάσεις, σεμινάρια και άλλα πολλά...
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK
Μπείτε και δείτε τη νέα σελίδα της σχολής μας στο facebook. Κάντε κλικ εδώ: Pk Dance School Θα βρείτε...
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΚ
Όλα τα μέλη της σχολής PK DANCE SCHOOL μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του θεάτρου...
LIKE US ON FACEBOOK
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα της σχολής μας στο facebook καθώς και φωτογραφίες και...

t. (+30) 210 9011677
f. (+30) 210 9011678
e.